Motor eller gearkasse

Vær opmærksom på advarselslamper

En defekt motor eller gearkasse

De absolut vigtigste elementer af en bil, er motor og gearkasse.

Når man køber ny eller brugt bil, er det oftest også det man bekymrer sig mest om, og stiller krav til garanti om. Dette skyldes at motor og gearkasse, er nogle af de dyreste dele i et køretøj.

På nyere biler er alle komponenter overvåget af styreenheder, som ved forstyrrelser eller defekter giver besked til føreren via advarselslamper der lyser i displayet.

Ved enhver motorlampe eller advarselslampe der lyser, skal man derfor hurtigt søge hjælp hos et autoværksted. Oftest er det simple fejl, som kan løses ved simple udskiftninger, men det er i mange tilfælde set, at simple fejl udvikler sig og forårsager større skade på andre komponenter.

Udskiftning af dele

Et af de vigtigste reparationer relateret til motoren, er udskiftning af tandrem. Skift af tandrem prisen varierer fra bilmodel til bilmodel. Det er heldigvis ikke så ofte man skal skifte tandremmen på sin bil, men det er vigtigt altid at have dokumentation på at tandremmen er skifte tog i så fald hvornår. På den måde er det ret enkelt at vide, hvornår der igenskal skiftes tandrem.

Vi er klar, når du har brug for os!

Når du booker tid hos os, kan du være sikker på, at du får din reparation eller service til en pris, der går under alle andre på markedet – og i den højeste kvalitet.

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os allerede i dag hvis din bilreparation skal være i orden!

(+45) 24 24 27 28

info@mgauto.dk

Vent i vores venteværelse og få en varm kop kaffe, mens din bil bliver ordnet.

SERVICE

Slut med ulejligheder. Vi klarer alt fra punkt til prikke. ​Vi yder altid garanti på de nye reservedele brugt i reparationen.

 

 

GARANTI

Bliv godt behandlet uden at strække pungen. Bilværksted med mere end 10 års erfaring med service og reparation.

ERFARNE MEKANIKER

Du er altid velkommen til at ringe eller at kigge forbi vores bilværksted. Her kan du få en snak med en mekaniker.

BOOKING
close slider