Olieskift inkl. oliefilter 

Forlæng motorens levetid med olieskift

olieskift i god kvalitet til din bil

Skal du have skiftet olie på bilen?

Så er vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig. Vi bruger kun motorolie i topkvalitet, fordi kvaliteten spiller en stor rolle for din motors levetid.

Hos MG Auto kan du altid regne med god kvalitet til en skarp pris, da vi ved, hvor meget olie din bil har brug for. Derfor kan vi naturligvis håndtere olien forsvarligt, så du slipper for skidtet, og at olien ender det rigtige sted hvergang.

Hvad er prisen for et olieskift på bil?

Hvad koster et olieskift? Prisen på et olieskift kan svinge mellem alt fra 700-2.000,-. Skal du skifte olie på automatgearkassen? Så kan prisen være højere end på et normalt olieskift. 

Selvom din bil har nogle faste intervaller med, hvornår du bør skifte olie, bør du jævnligt kontrollere mængden af olie, da der altid forsvinder lidt med tiden. Det kan derfor være en god idé at kontrollere din bils oliestand for hver 1.000 km. Dette afhænger dog af modellen.

Vi er klar, når du har brug for os!

Når du booker tid hos os, kan du være sikker på, at du får din reparation eller service til en pris, der går under alle andre på markedet – og i den højeste kvalitet.

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os allerede i dag hvis din bilreparation skal være i orden!

(+45) 24 24 27 28

info@mgauto.dk

Vent i vores venteværelse og få en varm kop kaffe, mens din bil bliver ordnet.

SERVICE

Slut med ulejligheder. Vi klarer alt fra punkt til prikke. ​Vi yder altid garanti på de nye reservedele brugt i reparationen.

 

 

GARANTI

Bliv godt behandlet uden at strække pungen. Bilværksted med mere end 10 års erfaring med service og reparation.

ERFARNE MEKANIKER

Du er altid velkommen til at ringe eller at kigge forbi vores bilværksted. Her kan du få en snak med en mekaniker.

BOOKING
close slider