Om MG Auto

Vi er et dedikeret team – altid professionelle, fleksible og til tiden

Erfarne værksted

Vores mekaniker er erfarene og dygtige, og har du styr på elektronisk fejlsøgning af nyere biler. Vi har været i branchen i mere end 30 år og har i dag kendskab til de fleste teknologier, der hjælper os med at vartager kunders behov og ønsker.

Som resultat heraf, samt indgående kendskab til udviklingen i branchen, har vi implementeret forskellige løsninger, der er til fordel for alle vores kunder. Det betyder, at vi kan varetage dine ønsker og behov for dine forskellige leverancer.

Ikke et af vores produkter og reservedele er købt ind alene på pris. Alle dele er udvalgt nøje, med henblik på at få så meget ud af produktet for prisen. Vi har flere pristrin for at afspejle kundens behov, men alle niveauer er kvalitetssikrede.

Vores erfaring

Vi ved det – biler er komplicerade. Derfor er vi et hold af tværfaglige specialister, der har ekspertise blandt forskellige facetter af bil verden. Holdet er sammensat for at sikre en bred faglig dækning og et resultat der afspejler enormt høj kvalitet.

Nem biludlejning

Vi synes ikke det skal være svært at leje en bil. Hos os vælger du hvilken bil du vil leje og får nøglerne på så kort tid som muligt. Vi vil have dig ud på vejen med et smil på læben så du ikke spilder tid på formularer og kontrakter.

 

BOOKING
close slider