Nørrebrogade

Butik – 2200 København N

Ombygning · Konceptudvikling

Beskrivelse af projektet

På Nørrebrogade står vi med en kunde som har et koncept og en butik, hvor han ønsker at fortsætte i samme stil. Han mener dog han har ramt muren, og ikke kan komme videre indenfor salg og marketing. Her træder vi til og optimerer konceptet og fører kunden videre indenfor marketingdelen. I den forbindelse foretager vi nogle ændringer i opbygningen af lokalet, interiør, markedsføring og facade. På denne måde skabes der mulighed for at henvende sig til et bredere kundesegment end der har været hidtil.

Så hvor konceptudvikling kan være udvikling af et helt nyt koncept, bruges det i dette tilfælde som optimering af et allerede eksisterende koncept.

350.000–500.000 KR.

2021

København N

110 kvm

Konceptudvikler
Totalentreprenør
Rådgiver
Markedsføring

Lækre lokaler

Kontorlokalerne er bygget til en fleksibel indretning for den kommende lejer. Da bygningen er bevaringsværdig har det stillet store krav til udførelsen af byggeriet, hvor det har været nødvendigt at medtænke ejendommens rustikke udtryk med ind i de nye materialer. De forskellige etager er udarbejdet med henblik på at skabe en indbydende og fleksibel indretning for de kommende lejere. Ejendommen på Vestergade 33 er udstyret med køkkener og toiletter på de forskellige etager, samt gulvbokse med internet- og elstik

BOOKING
close slider